Varo vaan, käsityökärpänen saattaa puraista sinuakin!

Arvostetaan tulevaisuudessakin kotimaista käsityötä. Tämä erikoinen aika on pysäyttänyt meidät huomaamaan, mitä kaikkea ihanaa omasta kotimaastamme löytyy. Usein kaupunkilomilla tulee käytyä pienissä puodeissa, joissa myydään paikallisten käsityöläisten tekemiä luomuksia. On erillisiä käsityöläiskortteleita, joissa näitä puoteja on useita saman kadun varrella. Matkustelu ei ole tällä hetkellä ajankohtaista, mutta entä jos voisit tehdä tällaisen matkan ihan kotisohvalta käsin? Entä jos voisit vierailla tällaisissa käsityöpuodeissa virtuaalisesti? Voiko olla helpompaa tapaa ihailla kotimaista käsityötä? Kutsunkin sinut nyt mukaan pienelle matkalle inspiroivaan käsityömaailmaan. Tervetuloa katsomaan, mitä kaikkea ihanaa voit löytää Me&Te -verkkokaupasta.

  • Bohem makrame/Miisu Design
  • Mehiläisvahakynttilä 2kpl/MimisLiving

Astu ensimmäiseksi Koti & Sisustus-osastolle, josta löydät paljon upeita sisustusideoita kotiisi. Sopisiko esimerkiksi kaunis Makramee-seinävaate juuri sinun seinällesi? Ehkä kaipaat piristystä kotiin uusilla matoilla tai uusilla värikkäämmillä tyynynpäällisillä. Tunnelmaa koti-iltoihin voit luoda polttamalla itsetehtyjä kynttilöitä tai tuikkuja, jotka ovat kauniilla alustalla.


  • Hopeinen Lusikkakoru/By MarjaS       
  • Paola-pitsivillis/sisustus SULLE

Seuraavaksi voit kulkea kohti Korut & Asusteet-osastoa, josta löytyy runsas valikoima toinen toistaan ihanampia käsin tehtyjä asioita. Vaikka suuret juhlat ovat tällä hetkellä tauolla, mikä estää sinua nauttimaan arjesta ja käyttämään uniikkeja koruja vaikka joka päivä? Eikö juuri tällaisina aikoina olisikin tärkeää löytää iloa arjesta? On hienoa erottua joukosta persoonallisilla koruilla ja asusteilla, joita ei myydä joka kadunkulmalla. Sukkaosastolla on myös varaa valita, minkälaiset villasukat laittaisit jalkaasi, ehkäpä näin kevään tullen matalavartiset villasukat? Toisaalta, Suomen keleistä ei koskaan tiedä, joten on hyvä varautua tuleviin kalseisiin kesäiltoihin myös pitkävartisilla sukilla.

  • Tunika/ Omin Käsin Kotona
  • Haalari 70 cm/ Minnan puikot

Asusteiden jälkeen onkin hyvä katsastaa, mitä vaateosasto tarjoilee. Käsin ommeltuja ja neulottuja vaatteita, niin lapsille kuin aikuisillekin. Se, että voit ostaa vaatteen suoraan tekijältään, on aika hieno asia. Tiedät silloin, että se on vastuullisesti ja rakkaudella valmistettu. Vaihtoehtoja löytyy monenlaisia, on niin kesätoppeja kuin villavaatteitakin. On ihania vauvan vaatteita uusille tulokkaille.

  • Tee itse nalle -OHJE/A net shop
  • Kortti, onnittelu/Pieni lahjalipas                              

Juhlia emme ehkä juuri nyt saa järjestää, mutta onnittelukortteja voimme lähettää. Niitä löytyy Häät & Juhlat-osastolta moneen lähtöön. Kenties innostut osastojen selaamisen jälkeen itse tekemään käsitöitä? Katso ihmeessä myös Tarvikkeet & Ohjeet-osasto, josta löytyy ohjeita, joilla pääset hyvin alkuun! Ja kun käsityökärpänen puraisee, ja haluat myydä käsitöitäsi verkossa, voit perustaa oman puotisi Me&Te-sivustolle! Se on superhelppoa sivustolla olevien selkeiden ohjeiden avulla!

Vastaa

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät tuotteet