UKK- Usein kysytyt kysymykset

Ostajalle

Me & Te on uudenlainen verkkokauppa jokaiselle suomalaiselle. Perusta oma kauppa verkkosivuille ja voit aloittaa myymään käsintehtyjä tai vintage tuotteita. Me & Te yhdistää suomalaiset käsitöiden tekijät sekä uniikkeja tuotteita etsivät kuluttajat. Haluamme antaa äänen suomalaiselle käsityölle sekä edistää sen näkyvyyttä nyky- yhteiskunnassa. Kun ostat suomalaista käsityötä, saat varmasti aina vastuullisesti tuotettuja tuotteita.

Myyjät ovat itsenäisiä toimijoita. Myyjä voi olla kuka tahansa, esimerkiksi jos kudot sukkia kotona, voit aloittaa myymään tuotteitasi. Jos sinulla on yritys, joka valmistaa käsitehtyjä tuotteita, voit parantaa meillä myyntiäsi. Eli siis rohkeasti vain avaamaan oma kauppasi!

Ei tarvitse, voit ostaa mitä tahansa tuotteita, eikä sinun tarvitse tehdä omaa käyttäjää. Käyttäjän tekeminen helpottaa Sinua tulevaisuudessa. Kun tulet seuraavan kerran ja haluat tehdä ostoksia, ei sinun tarvitse täyttää enään kaikkia tietojasi uudestaan.

Käytössämme on Paytrailin verkkopankkipainikkeet.

Vaihda toimitusosoite kassalla ja ilmoita viestikenttään myyjälle, että tilaus on lahja. 

Palaute on aina tervetullutta. Voit kirjoittaa myyjän kaupan sivuille halutessasi palautetta kaupan toiminnasta sekä kuinka  ja antaa myös tähtiluokituksen 1-5. Rohkaisemme antamaan palautetta aina onnistuneesta tai epäonnistuneesta kokemuksesta. Näin me kaikki voimme kehittyä. Haluamme, että jokainen voi tehdä ostoksia turvallisesti mejate.fi palvelun kautta!

Palautetta voit antaa kohdassa Asiakaspalvelu. Täytä yhteystietosi ja lähetä meille palautetta!

Joskus tilausvahvistuksen saapumisessa saattaa kestää hetki. Tarkasta myös roskapostisi! Jos tilausvahvistusta ei kuitenkaan tule, ole yhteydessä suoraan meihin asiakaspalvelu@mejate.fi.

Ole ensisijaisesti tuotteen myyjään yhteydessä ja pyrkikää selvittämään asia. Jos kuitenkaan sopua ei synny, pyrimme auttamaan tilanteen selvittelyssä.

Ohjeistamme myyjät lähettämään paketit tai kirjeet aina seurantatunnuksen kanssa, jolloin ostaja näkee missä paketti kulkee. Myyjän tulisi ilmoittaa tuotteen käsittelyaika tuotesivulla, jolloin ostaja näkee, milloin tuote on valmiina lähetettäväksi. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä suoraan myyjään ja tämän jälkeen meihin.

Myyjälle

Olemme laatineet ohjeet kaupan perustamiseen sivulla ”Ala myyjäksi.

Kun myyt tuotteesi ja asiakas on sen maksanut, summa tulee näkyviin oman kaupan hallintapaneeliin. Kun olet lähettänyt tuotteen, aseta tuotteen tila ”toimitettu”, jolloin voit pyytää rahojen kotiutusta hallintapaneelin kohdasta ”kotiuta”

Sinun ei tarvitse maksaa arvonlisäveroa, jos toimintaasi ei lueta ammattimaiseksi. Jos liiketoimintasi myynti on alle 10000 €  vuodessa, et silloin ole arvonlisäverovelvollinen. Jokainen joka www.mejate.fi -palvelussa myy, vastaa itse omista verovelvollisuuksistaan.

Ota yhteyttä

Jos jokin asia jäi mietintään asiakkaana tai myyjänä olemisessa, ethän epäröi ottaa yhteyttä.

Autamme sinua mielellämme.