(1 tuotearvio)

Sydänkarkki Motto Nappikorvakorut

Sydänkarkin muotoiset motto nappikorvakorut

Korut saatavilla myös valitsemillasi teksteillä ja väreillä, kirjoita haluamasi väri ja teksti lisätietoina.

Koruissani yhdistyvät söpöt hahmot ja pirteät väriteemat. Kaikki korvakorut valmistuvat yhden naisen työpöydällä Helsingissä käsinmaalaten. Korvakorut ovat hyvin kevyestä materiaalista ja helposti pidettävät. Korvakorut valmistuvat käsityönä kierrätysmateriaaleja suosien.

Kuviopinnat on sinetöity lakalla ja allergisoimattomalla pinnoitteella. En kuitenkaan suosittele jatkuvaa käyttöä vedessä kirkkaan värin säilymiseksi. Kuvioinnissa voi olla pieniä eroavaisuuksia käsinmaalauksen myötä. Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä.

Materiaalit:

Muovilakka

Muovi

Sterling steel-koruosat

7,50 8,50 

Poista

Kuvaus

Lisätiedot

Paino 0.040 kg
Mitat 6 × 15 × 1.7 cm
Malli

Bad Bitch, Nah, Olispa Kaljaa, Oma teksti, Tylymuija, Voi Vittu

1 arvio tuotteelle Sydänkarkki Motto Nappikorvakorut

  1. Susa (varmistettu kirjoittaja)

    Aivan ihanat korvikset! Tilasin kolmet ja tulen kyllä tilaamaan lisää kun tulee sopivia vastaan 😊. Paljon tullut kehuja.

Lisää arvio
0 out of 5
janita.suominen@hotmail.com

Toimitusehdot

Toimitus tapahtuu käyttämällä Postia toimittajana. Kirjepostina saapuvissa tuoteissa ei ole seurantakoodia, mutta yleinen toimitusaika Suomen sisäisillä lähetyksillä on 3-6 arkipäivää. Mikäli pakettia ei kuulu postista lähetetään korvaava tuote asiakkaalle.

Palautuksen ehdot

Valmiissa tuotteessa on 8 päivän palautusoikeus. Tilaustöissä ei palautusoikeutta. 
Palautettava tuote on oltava hyvin pakattu ja käyttämätön. Asiakas vastaa tuotteesta sen postituksen aikana, mahdollisesti postituksen aikana hävinneistä tuotteista ei palauteta rahoja. Palautus-/vaihtotilanteessa asiakas maksaa postimaksut. 

Peruutus- / palautus- / vaihtokäytäntö

Palautus, että haluaa vaihtaa toiseen tuotteeseen, asiakas maksaa palautuksen postimaksun.Asiakas vastaa palautettavasta tuotteesta postituksen ajan ja että se on alkuperäisessä laatikossa, hyvin pakattuna, uutta vastaava ja käyttämätön. Postituksen aikana mahdollisesti hukkaan menneistä tilauksista ei palauteta rahoja. Uusi tuote lähetetään ilman postikuluja. Reklamaatiossa tuote tutkitaan perillä tai tuotekuvan perusteella, tehdään tarvittavat korjaukset tai lähetetään korvaavatuote sekä palautuksen postikulut.

Tilauksesta tehdyt tuotteet. Ei palautusmahdollisuutta paitsi jos tuote on viallinen, asiakkaan palautettua tuote tutkitaan ja palautetaan asiakkaalle maksettu summa takaisin tai suoritetaan tarvittavat korjaukset.

Yleiset tiedustelut

Tiedusteluita ei vielä ole.


Löysitkö upean tuotteen? Voit jakaa sen muillekkin!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Sähköposti
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter