Haluatko tietää lisää tuotteesta? Voit lähettää myyjälle viestin


(1 tuotearvio)

Spinning-kynttilä, Second Chance

Vinhasti pyörivät mehiläiset ilahduttavat talvipäivinä!

Koko: korkeus 8,5 cm, halkaisija 5,5 cm

100 % luomumehiläisvahaa, sydänlanka puuvillaa (ei-luomu)

Paloaika: noin 20 h

Kierrätys: Kynttilän voi hävittää sekajätteen mukana.
Etiketti paperinkeräykseen, pakkausnaru sekajätteeseen.

Valmistettu Suomessa / Tllverkad i Finland / Made in Finland


Spinning-kynttilän koristekuviosta osa jää palaessa jäljelle muodostaen kynttilään kauniin reunuksen. Valuttaa melko vähän.

Second Chance -kynttilät

– Valmistettu valamalla suomalaisesta luomumehiläisvahasta

– Vahassa on vähemmän puhdistuskertoja kuin kosmetiikkalaatuisessa vahassa ja sen väri on aavistuksen tummempi

– Tuoksu on hieman miedompi kuin Cosmetic-kynttilöissä

12,90 

Varasto loppu

Löysitkö upean tuotteen? Voit jakaa sen muillekkin!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Share on google
Share on twitter

Haluatko tietää lisää tuotteesta? Voit lähettää myyjälle viestin


Kuvaus

Käyttö- ja turvallisuusohjeet

 Polta kynttilää vain palamattomalla, reunallisella, tasaisella ja kuumuutta kestävällä alustalla

 Kynttilä tulee sijoittaa riittävän etäälle palavista materiaaleista

 Kynttilä valuttaa palaessaan, huolehdi ettei sula vaha pääse kosketuksiin palavien materiaalien kanssa

◊ Vältä kynttilän polttamista liian kuumassa paikassa esim. takan, television tai muiden lämmönlähteiden lähellä

◊ Polta kynttilää vain vedottomassa paikassa

 Palavien kynttilöiden välisen etäisyyden on oltava vähintään 20 cm

◊ Palavan kynttilän yläpuolelle tulee jättää vähintään 50 cm avointa tilaa

◊ Palavaa kynttilää ei saa jättää ilman valvontaa eikä liikutella

◊ Kynttilän päälle ei saa pudottaa esineitä

 Kynttilät on pidettävä lasten ja eläinten ulottumattomissa

Sammuta kynttilä tukahduttamalla

Huom.

Mehiläisvahakynttilöiden ominaisuuksiin kuuluu valuttaminen, mikä tarkoittaa sulan vahan valumista kynttilän seinämästä kynttilää poltettaessa. Jokainen mehiläisvahakynttilä valuttaa lähes poikkeuksetta jonkun verran, yleensä sula vaha lähtee liikkeelle siinä vaiheessa kun kynttilän palaminen on edennyt noin puoleen väliin, joskus aiemmin. Valuttamisen voimakkuus riippuu hieman kynttilän mallista; pyöreät ja paljon kuvioita sisältävät kynttilät valuttavat yleensä vähemmän kuin pitkulaisen malliset ja sileät.

Vaikka kynttilästä purkautunut sula vaha jähmettyy huoneenlämmössä nopeasti, valuttamisen takia on suositeltavaa polttaa kynttilää vain sellaisella palamattomalla alustalla, jossa on reunat, jotka estävät sulan vahan valumisen muille pinnoille.

Liekin korkeutta voi säädellä polttamisten välillä irrottamalla sydänlangan päästä pienen palan palanutta lankaa mutta vasta siinä vaiheessa kun kynttilä on kunnolla jäähtynyt, jolloin seuraavalla polttokerralla liekin korkeus hieman pienenee ja palaminen tapahtuu tasaisemmin. Sydänlangan lyhentäminen kynttilän polttamiskertojen välillä myös lisää kynttilän kokonaispaloaikaa. Tuotetietojen paloajat on ilmoitettu vähimmäispaloaikoina.

Kynttilä säilyy parhaiten huoneenlämmössä sekä valolta suojattuna paperipussissa tai muuhun hengittävään materiaaliin käärittynä. Kynttilän väri vaalenee itsestään ajan kanssa. Viileässä säilytettäessä mehiläisvahakynttilän pintaan saattaa muodostua vahahärmää, mikä on täysin vaaratonta ja minkä saa poistettua lämmittämällä kynttilän pintaa varovasti.

Palamattomat kynttilänpätkät kuuluvat sekajätteeseen, niitä voi myös uudelleenkäyttää kynttilöiden raaka-aineena ja valaa niistä itse uusia kynttilöitä.

Siitepölylle herkät saattavat saada oireita mehiläisvahakynttilöistä. 

Lisätiedot

Paino 0.15 kg
Mitat 5.5 × 6.5 cm

1 arvio tuotteelle Spinning-kynttilä, Second Chance

  1. marika.viitanen (varmistettu kirjoittaja)

    Aina yhtä ihanat mehiläisvahakynttilät! Kaunis kuvio. En ole vielä polttanut mutta uskon näiden palavan kauniisti koska muoto on yksinkertainen. Ja vielä suomalaista luomua!

Lisää arvio
5 out of 5
zenith.suikkari@gmail.com

Toimitusehdot

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Tuotteet lähetetään pakettina seurantakoodin kanssa parin seuraavan arkipäivän aikana tilaamisesta.

Toimituskulut

Toimituskulut ovat Postipaketissa Postin palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin 5 €.

Maksamme kaikki postituskulut yli 100 euron tilauksista.

Tuotteet voi myös noutaa toimipisteestämme Kilonkulma 4, 02610 Espoo. Noudosta sovittava etukäteen puhelimella 050 381 2510 tai sähköpostilla rks.tietopalvelu@kolumbus.fi.


Myyntialue

Verkkokaupasta tuotteita toimitetaan ainoastaan Manner-Suomen alueelle. Jos haluat toimituksen Ahvenanmaalle tai ulkomaille, ota meihin yhteyttä zenith.suikkari@gmail.com tai rks.tietopalvelu@kolumbus.fi.

Toimitusaika

Tilaukset toimitetaan postiin parin seuraavan arkipäivän aikana tilauspäivästä. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuullisen ajan kuluessa lisää, tilaus voidaan toimittaa osissa.


Lähetysten säilytysajat Postissa

Posti säilyttää paketteja nykyisin vain 7 vuorokautta. Vastaanottaja voi joissakin tapauksissa ostaa paketilleen lisää säilytysaikaa lähetysten seurannan kautta. Lisää tietoa Postin sivuilla https://www.posti.fi/fi/henkiloille/lahetyksen-vastaanottaminen/vastaanota-postista ja https://www.posti.fi/fi/asiakastuki/vastaanottaminen/sailytysajat


Palautuksen ehdot

Palautukset

Kaikilla verkkokaupassa myytävillä tuotteilla on Kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus (Kuluttajansuojalaki 20.1.1978/38 https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1978/19780038).

Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa, käyttämätön ja myyntikelpoinen. Maksamme palautuksen postituskulut kotimaan toimituksissa. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Vie palautettava lähetys Postin palvelupisteeseen ja muista pyytää palautuksesta itsellesi kuitti! Jos lähetys on noudettu pakettiautomaatista, sen voi myös palauttaa sinne samalla koodilla kuin millä lokero avautui noudettaessa. Alle 2 kg painoiset ja alle 3 cm paksuiset lähetykset voi palauttaa myös kirjelaatikkoon.

Postin ohjeet asiakaspalautuksista; https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/palautapaketti/


Palautusta varten pakkaa tuotteet huolellisesti mieluiten alkuperäispakkaukseen ja lisää pakkauksen päälle seuraavat tiedot (yhteystiedot ovat samat kaikissa palautusvaihtoehdoissa):

Asiakaspalautus 637146
RKS Tietopalvelu Oy
Kilonkulma 4
02610 Espoo

Viallisen tuotteen palautus

Viallinen tuote vaihdetaan ensisijaisesti samaan uuteen nimikkeeseen.

Kaikista viallisen tuotteen palautuksista on aina sovittava kanssamme etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta rks.tietopalvelu@kolumbus.fi tai puhelimella numerosta 050 381 2510. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Noutamatta jääneet lähetykset

Huomioithan että lähetyksen noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus! Noutamatta jääneistä lähetyksistä, joita ei ole palautettu näissä toimitusehdoissa mainittujen palautusohjeiden mukaan, varaamme oikeuden periä asiakkaalta jälkeen päin lähetyksen palautumisesta aiheutuneet kulut. Jos lähetyksen noutaminen ei ole jostain syystä mahdollista, otathan yhteyttä ennen lähetyksen viimeistä noutopäivää että voimme sopia asiasta.


Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.

Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus Postiin. Ota myös yhteys meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.


Peruutus- / palautus- / vaihtokäytäntö

Peruutusoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus kokonaan tai osittain 14 vuorokauden kuluttua tilaushetkestä. Peruuttamisesta ei aiheudu asiakkaalle kuluja. Jos tilaus on jo maksettu, palautamme asiakkaalle peruutettujen tuotteiden summan sekä mahdolliset postikulut viimeistään 14 vuorokauden kuluttua peruttamisilmoituksen vastaanottamisesta. Mikäli tuotteet on jo ehditty postittaa, asiakkaan tulee palauttaa tuotteet kauppiaalle alkuperäisessä kunnossa ja viimeistään 14 vuorokauden kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Palautus on ilmainen.

Tilauksen peruuttamisesta tulee ilmoittaa sähköpostilla rks.tietopalvelu@kolumbus.fi tai puhelimitse 050 381 2510.

Palautusosoite:

Asiakaspalautus 637146
RKS Tietopalvelu Oy
Kilonkulma 4
02610 Espoo


Yleiset tiedustelut

Tiedusteluita ei vielä ole.