Haluatko tietää lisää tuotteesta? Voit lähettää myyjälle viestin


(1 tuotearvio)

SIIPI-korvakorut

SIIPI-korvakorut on muotoiltu, värjätty ja viimeistelty jokaista yksityiskohtaa myöten käsityönä suomalaisesta kasviparkitusta nahasta. Koukut ovat korkealuokkaista kirurginterästä, joka sopii myös herkkäihoisille ja metalliallergikoille.

Jokainen koru on uniikkikappale, joten jos innostut jostakin korusta, toista täsmälleen samanlaista ei tule! Saatan toki tehdä useita koruja samalla mallilla, joten jos oma suosikki on jo ehtinyt mennä, laita viestiä, niin voin tehdä sinulle toiset samankaltaiset.

Kasviparkitun nahan ominaisuuksiin kuuluu sen luontainen patinoituminen, joka antaa tuotteille oman luonteensa. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että tuotteen väri muuttuu vähitellen käytössä esimerkiksi auringonvalon vaikutuksesta.

Korkeus (ilman koukkuja) noin 6,5 cm, leveys noin 2,5 cm.

Postimaksut sisältyvät korun hintaan!

20,00 

Varasto loppu

Löysitkö upean tuotteen? Voit jakaa sen muillekkin!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Share on google
Share on twitter

Haluatko tietää lisää tuotteesta? Voit lähettää myyjälle viestin


Kuvaus

Korkeus (ilman koukkuja) noin 6,5 cm, leveys noin 2,5 cm.

1 arvio tuotteelle SIIPI-korvakorut

  1. Tanja-Maria Oulasvuori (varmistettu kirjoittaja)

    Näin kyseiset korut vaaleina ja kysyin tummempia versioita. Hyvin pian pääsinkin jo tilaamaan ne, ja korut saapuivat kuoressa nopeasti suoraan kotiin.

    Nämä korvakorut on ihanat! Kevyet, kauniit, kestävät ja juuri sopivan kokoiset: näyttävät muttei kuitenkaan liian isot.

Lisää arvio
4.67 out of 5
kaino.juslin@gmail.com

Toimitusehdot

Postimaksut Suomeen sisältyvät tuotteiden hintoihin. Tilatut tuotteet ovat heti valmiina toimitettavaksi ja pyrin lähettämään ne 1–3 arkipäivässä. Tuotteet lähetetään huolellisesti pakattuna kirjepostina (ei seurantakoodia).

Palautuksen ehdot

Tuotteen voi palauttaa 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Ostaja maksaa palautuksen postimaksun, ja palautetun tuotteen täytyy olla käyttämätön, huolellisesti pakattu ja myyntikuntoinen. Jos tuote on vahingoittunut tai kadonnut postin kuljetuksen aikana, on asiakkaan ensisijaisesti otettava yhteys postiin asian selvittämiseksi ja sopimiseksi. Myyjä ei ole vastuussa postin aiheuttamista vahingoista.

Peruutus- / palautus- / vaihtokäytäntö

Tuotteen voi palauttaa 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Ostaja maksaa palautuksen postimaksun, ja palautetun tuotteen täytyy olla käyttämätön, huolellisesti pakattu ja myyntikuntoinen. Tuotteen voi vaihtaa toiseen saman hintaiseen, jolloin ostaja maksaa postikulut palautuksesta ja korvaavan tuotteen lähettämisestä. Jos vaihdon syynä on vika tuotteessa, pyrin korjaamaan vian tai lähettämään tilalle vastaavan, yhdessä sovitun tuotteen. Koska jokainen tuote on uniikkikappale, täsmälleen samanlaisen tuotteen lähettäminen tilalle ei ole mahdollista.

Yleiset tiedustelut

Tiedusteluita ei vielä ole.