Haluatko tietää lisää tuotteesta? Voit lähettää myyjälle viestin


Riippuvat korvakorut

Käsityönä valmistetut modernit kelttihenkiset roikkuvat korvakorut, riipusosa teksturoitua ja maalattua polymeerisavea, somisteena messinkinen kelttisolmu. Koukut antiikkikupariset avokoukut (French hooks).

15,00 

Löysitkö upean tuotteen? Voit jakaa sen muillekkin!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Share on google
Share on twitter

Haluatko tietää lisää tuotteesta? Voit lähettää myyjälle viestin


Kuvaus

Kuparikorvakorujen ostaja voi halutessaan ostaa myös antiikkikuparinväriset allergisoimattomat niobium-koukut, jotka vaihdan
korvakoruihin
ennen niiden lähettämistä tilaajalle. Niobium-koukut ovat
kaupassanierillisenä tuotteena jotka kuparikorvisten ostaja voi ostaa
korvakorujensa lisäksi, mutta Niobium-koukkuja EN MYY erillisenä
tuotteena, ainoastaan korvakoruostoksen yhteydessä, enkä pidä niitä
varastossa kovin monta paria kerrallaan, joten saattaa pidentää
toimitusaikaa, jos joudun ne ensin itse tilaamaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Riippuvat korvakorut”
5 out of 5
minervalunacreations@yahoo.com

Toimitusehdot

Valmiiden korujen toimitusaika 3-5 arkipäivää. Tuotteet postitetaan ensisijaisesti kirjeenä plusmerkillä varustettuna joko laatikossa tai kuplamuovikirjekuoressa hyvin pakattuna vain Suomeen. En  vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymistä tai viivästymisen aiheuttamista välillisistä haitoista enkä vastaa postin kulkemisen viiveistä tai kuljetuksen aikana vaurioituneesta tai kadonneesta tuotteesta.


Palautuksen ehdot

Tuotteillani on 14 päivän lakisääteinen palautusoikeus. On kuitenkin poikkeustapauksia, joita oikeus ei koske. Hygieniasyistä en ota vastaan lainkaan korvakorujen ja sormusten palautuksia, myöskään korusettejä, joihin kuuluu korvakoruja tai sormuksia. Ale-tuotteilla ei myöskään ole palautusoikeutta. Jotta turhilta palautuksilta vältyttäisiin, vastaan mielelläni sähköpostitse tuotetta koskeviin kysymyksiin ja lähetän lisää kuvia tuotteesta eri kulmista, jota asiakas tietää mitä on ostamassa ennen ostopäätöksen tekemistä.

Ongelmatapauksessa ota viipymättä yhteyttä minuun sähköpostitse minervalunacreations@yahoo.com jotta voimme päästä molempia tyydyttävään ratkaisuun.

Mikäli kuitenkin haluat palauttaa tuotteen yhteydenoton jälkeen, Palautusoikeus koskee vain alkuperäisessä lahjarasiassa/pussissa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Asiakas maksaa postimaksut pluskirjeenä palautettavasta tuotteesta. Asiakas vastaa palautettavasta tuotteesta postituksen ajan aina siihen asti kun tuote on palautunut. Tuotteen on oltava alkuperäisessä pakkauksessa, hyvin pakattuna, uutta vastaava ja käyttämätön. Postituksen aikana mahdollisesti hävinneistä ja vaurioituneista tuotteista ei palauteta rahoja.


Yleiset tiedustelut

Tiedusteluita ei vielä ole.