Ale!

Haluatko tietää lisää tuotteesta? Voit lähettää myyjälle viestin


Rannekkeet

Rannekkeet ranteita lämmittämään sellaisenaan tai sormikkaiden päälle! Oma suosikkini talvella on laittaa sormikkaiden päälle rannekkeet. Sillä tavalla sormet tarkenevat yllättävän hyvin. Ja tarvittaessa voi pitää pelkkiä rannekkeita, esim. jos pitää selata kännykkää ulkona pakkasessa. Rannekkeet sopivat pidettäviksi vaikka toimistotyössä, jos sormet palelevat. Työskentely on huomattavasti miellyttävämpää, kun sormet eivät palele. Rannekkeet ovat sileää neuletta ja selkäpuolella on virkattu koriste.

18,00  12,00 

Löysitkö upean tuotteen? Voit jakaa sen muillekkin!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Share on google
Share on twitter

Haluatko tietää lisää tuotteesta? Voit lähettää myyjälle viestin


Kuvaus

Rannekkeiden materiaali on 75 % puhdasta, uutta villaa ja 25 % polyesteria. Villa on superwashia mutta suosittelen silti pesua villapesuohjelmalla.

Lisätiedot

Koko

Aikuinen

Väri

magenta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rannekkeet”
0 out of 5

Toimitusehdot

Toimitusaika vaihtelee riippuen siitä, onko kyseessä varastotuote vai tilaustuote. Varastotuotteet lähetetään kolmen arkipäivän kuluessa tilauksesta. Tilaustuotteiden toimitusaika vaihtelee kolmesta päivästä kolmeen viikkoon riippuen siitä, kauanko tilattavan tuotteen valmistamiseen menee aikaa.

Palautuksen ehdot

Ennen palautusta tulee ottaa yhteys myyjään.

Peruutus- / palautus- / vaihtokäytäntö

Mittatilaustuotteilla ei ole palautus- eikä vaihto-oikeutta. Varastotuotteet voi palauttaa 14 vrk:n kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Aika lasketaan siten, että postituspäivään lisätään 2 pv. Palautettavan tuotteen tulee olla puhdas, ehjä ja käyttämätön. Ostaja maksaa palautuksen postikulut.

Yleiset tiedustelut

Tiedusteluita ei vielä ole.