Puhtaanvalkoinen sydänkuvioinen makramee seinävaate

UUSI ja suurempi versio suositusta sydänmallistani!

Romanttinen unelma! Sydämenmuotoisin solmukuvioin solmittu puhtaanvalkoinen makramee seinävaate on kuin luotu häiden rekvisiitaksi. Se sopii hienosti myös romanttiseen makuuhuoneeseen tai vaikkapa vauvan huoneen seinälle. Tummalle seinälle ripustettuna makramee vasta pääseekin oikeuksiinsa. Ja kuin pisteenä iin päälle, tukikeppinä on Paratiisipensaan oksa.

Seinävaatteen koko on 69×93 cm.

Kts. lisätietoja Kuvaus -otsikon alta.

89,00 

Varasto loppu

Löysitkö upean tuotteen? Voit jakaa sen muillekkin!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Sähköposti
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Kuvaus

Huom! Kuvan ripustuskoukku ei kuulu hintaan, mutta suosittelen ripustamaan seinävaatteen vastaavalla tavalla sopivalla koukulla tukikepin keskeltä.

Koko: leveys 69 cm, korkeus 93 cm.

Materiaali: Työssä on käytetty kahta erilaista vitivalkoista makrameelankaa: punottua ja yksikierteistä. Molemmat ovat Suomessa tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaalista valmistettua kierrätyspuuvillaa (80% puuvillaa, 20% polyesteria).

Tukikeppi on Paratiisipensaan oksa (omasta pihapiiristä siistimisleikkauksen jäljiltä talteen kerättyä).

Hoito-ohje: Tuuletus ja hellävarainen pölyjen ravistelu tarvittaessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puhtaanvalkoinen sydänkuvioinen makramee seinävaate”
5 out of 5

Toimitusehdot

Tilatut tuotteet ovat heti valmiina toimitettavaksi ja pyrin lähettämään ne 1–2 arkipäivässä. Tuotteet lähetetään huolellisesti pakattuna postitse: korut kirjepostina pehmokuoressa (ei seurantakoodia), ja isommat tuotteet postipakettina. Postimaksut määräytyvät paketin koon mukaan, ja hinnat näkyvät eriteltyinä ostoskorissa.

Palautuksen ehdot

Jos tuotteessa on havaittava vika, tuotteella on palautusoikeus 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Asiakkaan tulee aina ennen palauttamista ottaa yhteys myyjään ja selvittää vian laatu. Jos asiakas katuu ostostaan, on se palautettava käyttämättömänä, huolellisesti pakattuna ja jälleenmyyntikuntoisena 7 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Palautusten postimaksun maksaa ostaja.

Jos tuote on vahingoittunut tai kadonnut postin kuljetuksen aikana, on asiakkaan ensisijaisesti otettava yhteys postiin asian selvittämiseksi ja sopimiseksi. Myyjä ei ole vastuussa postin aiheuttamista vahingoista.

Peruutus- / palautus- / vaihtokäytäntö

Kaikissa tapauksissa tuote on palautettava käyttämättömänä ja hyvin pakattuna. Palautuksen postimaksun maksaa asiakas. Koska kaikki tuotteeni ovat käsintehtyjä yksilöitä, ei tuotetta ole mahdollista vaihtaa toiseen täysin samanlaiseen, mutta pyrin korjaamaan havaitun vian. Jos korjaaminen ei ole mahdollista, tuotteen voi vaihtaa toiseen samanhintaiseen tai kaupan voi purkaa, jolloin tuotteen hinta palautetaan asiakkaalle. Postimaksuja ei hyvitetä.

Yleiset tiedustelut

Tiedusteluita ei vielä ole.