Haluatko tietää lisää tuotteesta? Voit lähettää myyjälle viestin


Paracord kamerahihna kulunut armeijan vihreä

Käsin tehty kuluneen armeijan vihreän värinen paracord-kamerahihna, jossa yhdistyvät vahvuus, mukavuus ja tyylikkyys. Soveltuu sekä DSLR-kameroille että peilittömille kameroille.

20,90 

1 varastossa

Löysitkö upean tuotteen? Voit jakaa sen muillekkin!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Share on google
Share on twitter

Haluatko tietää lisää tuotteesta? Voit lähettää myyjälle viestin


Kuvaus

Tämä tyylikäs köysimäinen kameran kaulahihna, joka on käsin punottu kuluneen armeijan vihreän värisestä paracord-narusta, on suunniteltu valokuvaajille, jotka etsivät vaihtoehtoa tavalliselle, tehdasvalmisteiselle hihnalle.

Hihna on valmistettu yhdestä pätkästä lujatekoista paracord-narua, jonka murtolujuus on 550 paunaa eli 249 kg, joten se on vahva, kestävä sekä tyylikäs.  Hihnan pituus on n. 100 cm ja se voidaan kantaa kaulassa tai vartalon poikki menevänä sling-hihnana.

Hihna on suunniteltu käytettäväksi monenlaisten nykyaikaisten ja vintagekameroiden kanssa, kuten peilittömät vaihdettavalla objektiivilla varustetut kamerat, DSLR-kamerat, sekä koko joukko 35mm ja keskiformaatin retrokameroita.

Kamerahihnan ominaisuudet:
– Täysin käsin tehty unisex malli.
– Nylonista valmistettu vahva Paracord-naru, jonka ytimessä on seitsemän säiettä. Hihnan pituus n. 100 cm.
– Metalliset asemetallin väriset karabiinihaat nopeaan kiinnittämiseen ja irrottamiseen.
– Kaksi pyöreää ruostumattomasta teräksestä valmistettua tuplarengasta, joiden avulla hihnan saa kiinnitettyä monenlaisiin kameroihin.
– Erillinen pari samasta paracord-narusta tehtyä D-renkaalla varustettua kiinnityskappaletta*, jotka mahdollistavat kiinnittämisen tiettyihin DSLR-kameramalleihin.

* Kiinnityskappaleet lisäävät kokonaispituutta noin 14 cm. Kameramallista riippuen kaulahihnaa voi käyttää joko kiinnityskappaleilla tai ilman.

Huom. Listaus ei sisällä kuvissa näkyvää kameraa. Kamerat vain havainnollistavana esimerkkinä.

Lisätiedot

Paino 0.08 kg
Mitat 21 × 15 × 3 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Paracord kamerahihna kulunut armeijan vihreä”
0 out of 5
nigel@taigagear.com
0466818908

Toimitusehdot

Kaikki tuotteet ovat heti valmiita lähetykseen ja tuotteet postitetaan kolmen arkipäivän kuluessa. Tuotteiden hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Toimitushinnat Suomessa 4,90 € tilaukseen koosta riippumatta.

Palautuksen ehdot

Asiakkaalla on lakisääteinen 14 vrk palautusoikeus tilatuille tuotteille. Asiakkaan tulee aina ennen palauttamista ottaa yhteys myyjään.

Jos asiakas katuu ostostaan, on tuote palautettava käyttämättömänä, huolellisesti pakattuna ja jälleenmyyntikuntoisena 7 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Palautusten postimaksun maksaa ostaja. Lähetyksen noutamatta jättäminen ei ole palautus. Mikäli noutamatta jätetty tilaus palautuu meille takaisin, siitä aiheutuneet kulut vähennetään kauppasumman palauttamisen yhteydessä.

Jos tuote on vahingoittunut tai kadonnut postin kuljetuksen aikana, on asiakkaan ensisijaisesti otettava yhteys postiin asian selvittämiseksi. Myyjä ei ole vastuussa postin aiheuttamista vahingoista.

Peruutus- / palautus- / vaihtokäytäntö

Palautusten pakkaaminen ja palauttaminen ovat lähettäjän vastuulla. Tuote tulee palauttaa huolellisesti pakattuina Postin lähetyspalveluita käyttäen. Pyydä postista kuitti palautuksesta. Säilytä pakettikuitti siihen asti, että saat rahasi takaisin. Emme vastaa hukkuneista paketeista ilman kuittia. Mikäli palautus on lähetetty ilman seurantakoodia, emme hyvitä kauppasummaa lähetyksen hukkuessa. Palautuksesta aiheutuneista kuluista vastaa asiakas.

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan saamasi tilauksen lähetyslistan, nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Kun olemme vastaanottaneet palautuksen, sinulle palautetaan tilauksesta maksamasi hinta 16 vuorokauden kuluessa. Palauttamisesta aiheutuneita kustannuksia ei makseta takaisin palauttajalle.

Ongelmatilanteissa ota aina yhteyttä myyjään nigel@taigagear.com.

Yleiset tiedustelut

Tiedusteluita ei vielä ole.