OXA XIX -NAULAKKO

Tumma ja tyylikäs Xix-naulakko luo modernilla muotoilullaan tilaan tyylikkyyttä. Naulakon koukut on valmistettu kromista. Jokainen käsintehty Xix-naulakko on uniikki kappale. Naulakko on valmistettu laadukkaasta mahongista.

195,00 

Löysitkö upean tuotteen? Voit jakaa sen muillekkin!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Sähköposti
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Kuvaus

Tuotteen mitat:

Pituus: 76 cm

Korkeus: 25 cm

Syvyys: 4 cm + 3 cm

Kaikki tuotteemme ovat käsityöllä valmistettu Suomessa ja varustettu OXA Design -logolla.

Lisätiedot

Mitat 76 × 7 × 25 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “OXA XIX -NAULAKKO”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 out of 5
Lyhtykuja 5, Helsinki, Suomi - 00750
asiakaspalvelu@oxadesign.fi
+358401715888

Toimitusehdot

Oxa Design toimittaa tuotteita kaikkialle Suomeen. Tilaukset toimitetaan asiakkaan antaman osoitteen mukaisesti lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Matkahuollon  Lähi- ja Lähellä-paketteja säilytetään automaatissa 7 vrk ja muissa palvelupisteissä 14 vrk maksutta, jonka jälkeen ne palautetaan lähettäjälle. Muistathan noutaa tilauksesi ajoissa. Tilauksen valmistuttua tuotteiden toimitusaika Suomessa on sijainnista riippuen 3-14 arkipäivää. Kustomoitujen tuotteiden ja mittatilaustöiden arvioitu toimitusaika ilmoitetaan tilausta tehdessä. Otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on tilaukseen liittyen kysyttävää tai toiveita toimituksen suhteen. 

asiakaspalvelu@oxadesign.fi

+358401715888

Palautuksen ehdot

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Peruutus- / palautus- / vaihtokäytäntö

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS 

Kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaan tulee tehdä ilmoitus tuotteen palautuksesta sähköpostitse tai puhelimitse 14 vuorokauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Itse palautus on tehtävä 14 vuorokauden kuluessa ilmoituksesta. Vaihdosta tai palautuksesta aiheutuvista toimituskuluista vastaa asiakas itse. Lähetäthän vaihdettavan/palautettavan tuotteen meille hyvin paketoituna. Tuotteen on oltava alkuperäisessä, vahingoittumattomassa ja jälleenmyytävässä kunnossa. Palautuksen käsittelyaika on noin kaksi viikkoa palautuksen saavuttua meille. Jos asiakas on maksanut laskun ennen tuotteen palautusta, tuotteen arvon palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron, johon palautettava summa palautetaan. Otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli tilaamassasi tuotteessa ilmenee jotain vikaa tai se ei vastaa tilaamaasi tuotetta. Otathan meihin viipymättä yhteyttä, mikäli tuote on vaurioitunut kuljetuksessa.

Yleiset tiedustelut

Tiedusteluita ei vielä ole.