NAAVA Makramee seinävaate

NAAVA

Tämä puhtaan valkoinen seinämakramee roikkuu oksassaan kuin naava konsanaan. Kauniit yksityiskohdat ja tupsut vangitsevat katseet tässä isompikokoisessa työssä.

Koko:

Leveys 117cm oksan mitalla

Pituus 93cm ilman ripustusnarun mittaa

89,90 

Varasto loppu

Löysitkö upean tuotteen? Voit jakaa sen muillekkin!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Sähköposti
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Kuvaus

Heti valmiina lähetettäväksi 1-3 arkipäivän sisällä! Postimaksu sisältyy hintaan.

Ks toimitus & palautusehdot

Lisätiedot

Väri

Valkoinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NAAVA Makramee seinävaate”
0 out of 5
rinaingridvideos@gmail.com

Toimitusehdot

Tuotteemme valmistetaan tilauksesta, ellei toisin mainita. Tilauksesta valmistetut tuotteet lähetetään pääsääntöisesti 3-5 arkipäivän sisällä ostohetkestä. Pienet tuotteet kuten korvakorut lähetämme kirjeenä, joten kirjelähetykset kulkevat ilman seurantakoodia. Paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus, ks. palautusehdot.

Palautuksen ehdot

Vialliset tuotteet

Palautusoikeus koskee näkyvästi viallista tuotetta ja se on voimassa seitsemän (7) arkipäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Tuotteen voi tässä tapauksessa vaihtaa vastaavaan, korjata tai palautamme tuotteen hinnan. Postimaksuja ei hyvitetä palautustilanteessa. Tuotteen noutamatta jättäminen ei ole palautus, joten asiakas vastaa itse noutamatta jätetyistä lähetyksistä ja siitä aiheutuvista lisäkuluista.

Huomioithan, että jokainen työ on käsityönä valmistettu yksilönsä (esimerkiksi luonnonksien muoto voi hieman vaihdella) ja paketista avattu tuote vaatii asettelua vapaana roikkuvien lankojen ja hapsujen vuoksi, joten tuote saattaa hieman erota myyntikuvassa esiintyvästä tuotteesta.

Otathan epäselvässä tilanteessa viipymättä yhteyttä. 

Peruutus- / palautus- / vaihtokäytäntö

Ostotapahtuma on ostopäätös, sillä tuotteemme valmistetaan tilauksesta käsityönä. Tämän jälkeen tilausta ei voi purkaa. Viallisen tuotteet voi palauttaa, korjata tai vaihtaa vastaavaan yhden kerran seitsemän (7) arkipäivän sisällä paketin noutohetkestä Palautus ja vaihtotilanteissa asiakas vastaa postimaksuista.

Yleiset tiedustelut

Tiedusteluita ei vielä ole.