Haluatko tietää lisää tuotteesta? Voit lähettää myyjälle viestin


(1 tuotearvio)

MATILDA Makramee seinävaate

Kaunis MATILDA luonnonvalkoinen makramee seinävaate, koko noin 36x51cm. Valikoimassa myös sama malli lyhyemmällä hapsulla!

Valmistettu kotimaisena käsityönä, rakkaudella ja huolellisuudella. Sopii kotiin, mökille, koristeeksi tai vaikka erinomaiseksi lahjaksi.

Valmistetaan tilauksesta luonnonpuukeppiin, jonka muoto saattaa hieman poiketa kuvassa olevasta kepistä yksilöllisyytensä vuoksi.

45,00 

Löysitkö upean tuotteen? Voit jakaa sen muillekkin!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Share on google
Share on twitter

Haluatko tietää lisää tuotteesta? Voit lähettää myyjälle viestin


Kuvaus

1 arvio tuotteelle MATILDA Makramee seinävaate

  1. Kirsi (varmistettu kirjoittaja)

    Makramee oli tuotekuvauksen mukainen ja laadukas. Saimme sillä ihanaa ja haluttua tunnelmaa kotiimme 🙂

Lisää arvio
0 out of 5
loveyourboho@hotmail.com

Toimitusehdot

Kaikki tuotteet ovat heti valmiita lähetykseen tai valmistetaan tilauksesta kuvauksen mukaisesti, kuvausta noudattaen. Kaikkien tuotteiden toimitusaika on n. 3-5 arkipäivää. 

Toimitushinnat Suomen sisällä 5,00€-10,00€ paketin koosta riippuen, toimitus Eurooppaan alkaen 13,50€, muualle alkaen 15,00€. 

Palautuksen ehdot

Jos tuotteessa on selkeä vika, tuotteella on palautusoikeus 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Asiakkaan tulee aina ennen palauttamista ottaa yhteys myyjään ja selvittää vian laatu. Tuote on palautettava käyttämättömänä, huolellisesti pakattuna ja jälleenmyyntikuntoisena 7 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Palautusten postimaksun maksaa ostaja.

Jos tuote on vahingoittunut tai kadonnut postin kuljetuksen aikana, on asiakkaan ensisijaisesti otettava yhteys postiin asian selvittämiseksi. Myyjä ei vastaa postin aiheuttamista vahingoista.

Peruutus- / palautus- / vaihtokäytäntö

Palautustuote on palautettava täysin käyttämättömänä ja hyvin pakattuna. Palautuksen postimaksun maksaa asiakas. Jos tuotteessa olevan vian/haitan korjaaminen ei ole mahdollista, tuotteen voi vaihtaa toiseen samanhintaiseen tuotteeseen tai kaupan voi purkaa, jolloin tuotteen hinta palautetaan asiakkaalle. Postimaksuja ei hyvitetä.

Yleiset tiedustelut

Tiedusteluita ei vielä ole.