Lootuksen kukka makramee seinävaate

Harmaan harmoniaa!

Kaksivärinen makramee seinävaate, jonka muutoin hillittyyn kuviointiin solmin katseenvangitsijaksi Lootuksen kukkakuvion. Kukka symboloi rauhaa, puhtautta ja viattomuutta.

Seinävaatteen koko on 45×60 cm.

(Myynnissä myös toinen Lootuksen kukka-aihe, erilaisin solmukuvioin ja hieman isompi: https://mejate.fi/tuote/uniikki-lootuksen-kukka-makramee-seinavaate/)

Kts. lisätietoja Kuvaus -otsikon alta.

59,00 

Kuvaus

Koko: leveys 45 cm, korkeus 60 cm mitattuna tukikepistä keskitupsun päähän. 

Materiaali: Lanka on kotimaista tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaalista valmistettua kierrätyspuuvillaa.

Tukikeppi on katajaa (oman mökkitontin pystyyn kuihtuneista katajista talteen kerättyä).

Hoito-ohje: Tuuletus ja hellävarainen pölyjen ravistelu tarvittaessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lootuksen kukka makramee seinävaate”
5 out of 5

Toimitusehdot

Tilatut tuotteet ovat heti valmiina toimitettavaksi ja pyrin lähettämään ne 1–2 arkipäivässä. Tuotteet lähetetään huolellisesti pakattuna postitse: korut kirjepostina pehmokuoressa (ei seurantakoodia), ja isommat tuotteet postipakettina. Postimaksut määräytyvät paketin koon mukaan, ja hinnat näkyvät eriteltyinä ostoskorissa.

Palautuksen ehdot

Jos tuotteessa on havaittava vika, tuotteella on palautusoikeus 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Asiakkaan tulee aina ennen palauttamista ottaa yhteys myyjään ja selvittää vian laatu. Jos asiakas katuu ostostaan, on se palautettava käyttämättömänä, huolellisesti pakattuna ja jälleenmyyntikuntoisena 7 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Palautusten postimaksun maksaa ostaja. Lähetyksen noutamatta jättäminen ei ole palautus.

Jos tuote on vahingoittunut tai kadonnut postin kuljetuksen aikana, on asiakkaan ensisijaisesti otettava yhteys postiin asian selvittämiseksi ja sopimiseksi. Myyjä ei ole vastuussa postin aiheuttamista vahingoista.

Peruutus- / palautus- / vaihtokäytäntö

Kaikissa tapauksissa tuote on palautettava käyttämättömänä ja hyvin pakattuna. Palautuksen postimaksun maksaa asiakas. Koska kaikki tuotteeni ovat käsintehtyjä yksilöitä, ei tuotetta ole mahdollista vaihtaa toiseen samanlaiseen, mutta pyrin korjaamaan havaitun vian. Jos korjaaminen ei ole mahdollista, tuotteen voi vaihtaa toiseen samanhintaiseen tai kaupan voi purkaa, jolloin tuotteen hinta palautetaan asiakkaalle. Postimaksuja ei hyvitetä.

Yleiset tiedustelut

Tiedusteluita ei vielä ole.


Löysitkö upean tuotteen? Voit jakaa sen muillekkin!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Sähköposti
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter