Käsinsolmitut tummanvihreät lehtikuvioiset mikro-makramee korvakorut

Käsinsolmitut mikro-makramee korvakorut, jotka on tehty peilikuviksi toisiinsa nähden ja ovat todella näyttävät korvissa. Korujen pituus (ilman koukkua) on 7,5 cm, mutta kokoonsa nähden ne ovat kuitenkin erittäin kevyet käyttää. Isot helmet ovat puuta.

(Myynnissä erikseen myös samantyylinen kaulakoru!)

29,00 

Varasto loppu

Löysitkö upean tuotteen? Voit jakaa sen muillekkin!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Sähköposti
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Kuvaus

Koko: Korkeus ilman koukkuja n. 7,5 cm, leveys n. 3 cm.

Materiaali: Tummanvihreää nylon-nyöriä, vaaleanvihreitä pieniä lasihelmiä, isoimmat helmet puuta.

Koukut on hopeoitua korumetallia. Metalliosat eivät sisällä nikkeliä.

Vain tämä yksi pari tätä mallia!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Käsinsolmitut tummanvihreät lehtikuvioiset mikro-makramee korvakorut”
5 out of 5

Toimitusehdot

Tilatut tuotteet ovat heti valmiina toimitettavaksi ja pyrin lähettämään ne 1–2 arkipäivässä. Tuotteet lähetetään huolellisesti pakattuna postitse: korut kirjepostina pehmokuoressa (ei seurantakoodia), ja isommat tuotteet postipakettina. Postimaksut määräytyvät paketin koon mukaan, ja hinnat näkyvät eriteltyinä ostoskorissa.

Palautuksen ehdot

Jos tuotteessa on havaittava vika, tuotteella on palautusoikeus 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Asiakkaan tulee aina ennen palauttamista ottaa yhteys myyjään ja selvittää vian laatu. Jos asiakas katuu ostostaan, on se palautettava käyttämättömänä, huolellisesti pakattuna ja jälleenmyyntikuntoisena 7 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Palautusten postimaksun maksaa ostaja.

Jos tuote on vahingoittunut tai kadonnut postin kuljetuksen aikana, on asiakkaan ensisijaisesti otettava yhteys postiin asian selvittämiseksi ja sopimiseksi. Myyjä ei ole vastuussa postin aiheuttamista vahingoista.

Peruutus- / palautus- / vaihtokäytäntö

Kaikissa tapauksissa tuote on palautettava käyttämättömänä ja hyvin pakattuna. Palautuksen postimaksun maksaa asiakas. Koska kaikki tuotteeni ovat käsintehtyjä yksilöitä, ei tuotetta ole mahdollista vaihtaa toiseen täysin samanlaiseen, mutta pyrin korjaamaan havaitun vian. Jos korjaaminen ei ole mahdollista, tuotteen voi vaihtaa toiseen samanhintaiseen tai kaupan voi purkaa, jolloin tuotteen hinta palautetaan asiakkaalle. Postimaksuja ei hyvitetä.

Yleiset tiedustelut

Tiedusteluita ei vielä ole.