Hapsuttimet-korvakorut: Kimallus

Nämä käsintehdyt, siniharmaamustat nahkapaperikorvikset on käsitelty kynsilakalla, mikä tuo metallihohteen kimalluksen eri valoissa esille.

Koukku on korumetallia eikä sisällä nikkeliä.

Korkeus koukusta alareunaan n.6cm.

20,00 

3 varastossa

Kuvaus

Posti ja pakkauskulut sisältyvät hintaan 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hapsuttimet-korvakorut: Kimallus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 out of 5
kati70@gmail.com

Toimitusehdot

Toimitus postitse Suomessa. Nouto kotoa myös mahdollista, jolloin postimaksuja ei lisätä. 

Toimitus korvakoruissa 3-7 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta . Pidempiaikaisissa virkkaustöissä pidempi toimitusaika, ellei tuotetta ole valmiina. Sovi silloin henk.koht. kati70@gmail.com

Korut toimitetaan omassa pakkauksessaan ja pehmokuoressa. Muut työt postipaketissa. Hinnat määräytyvät painon ja pakkausten koon mukaan. 

Palautuksen ehdot

Tuotteilla 14pv:n palautusoikeus. Koskee vain käyttämättömiä, alkuperäisessä pakkauksessaan olevia ja edelleen myyntikuntoisia tuotteita. Palautuksen asiakas maksaa itse.

Jos tuote vahingoittuu tai katoaa kuljetuksen aikana, asiakas on yhteydessä postiin itse ja selvittää asian. Myyjä ei ole vastuussa postin aiheuttamista vahingoista.Peruutus- / palautus- / vaihtokäytäntö

Kaupan voi perua 7 päivän kuluessa vastaanottamisesta, jos syynä on se, ettei tuote miellytäkään tai vastaa lainkaan odotuksia. Ota ensin yhteys myyjään asian selvittämiseksi. Tuote on palautettava tuolloin käyttämättömänä ja alkuperäisessä kunnossaan myyjälle , jotta maksun palautus on mahdollinen. Peruuttamiseen ja palauttamiseen liittyvät kustannukset  asiakas maksaa aina itse.

Käsityönä tehdyt tuotteet ovat aina uniikkeja, eikä vaihtaminen täysin samanlaiseen tai vastaavaan aina ole mahdollista, mutta kannattaa olla silti yhteydessä ja kysyä mahdollisesta korvaavasta, samanhintaisesta tuotteesta. 

Yleiset tiedustelut

Tiedusteluita ei vielä ole.


Löysitkö upean tuotteen? Voit jakaa sen muillekkin!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Sähköposti
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter