Avainkaulanauha ja korvakorut -setti

Huovutetuista palloista vahvaan puuvillanyöriin valmistettu avainkaulanauha. Koristeena nauhassa muutama askartelumassapallo, joissa kukkia. Pallojen halkaisija noin 1 cm. Nauhassa turvalukko, joka aukeaa vedettäessä. Nauhan pituus avattuna noin 90 cm (tarvittaessa helppo lyhentää). 

Samaan pakettiin yhteensopivat korvakorut. Korvakorujen metalliosat korumetallia, joka ei sisällä nikkeliä, lyijyä tai kadmiumia. 

18,50 

1 varastossa

Löysitkö upean tuotteen? Voit jakaa sen muillekkin!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Sähköposti
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Kuvaus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Avainkaulanauha ja korvakorut -setti”
0 out of 5
hattaralla@hotmail.com

Toimitusehdot

Tuotteet pyritään lähettämään samana tai seuraavana päivänä tilauksesta. Tiedotamme asiakasta poikkeavista toimitusajoista. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästymisen aiheuttamista välillisistä haitoista.  Tuotteet postitetaan joko kirjeenä tai pakettina riippuen tuotteesta. 

Palautuksen ehdot

Asiakkaalla on lakisääteinen 14 vrk palautusoikeus tilatuille tuotteille. Ota aina ennen palautusta yhteyttä sähköpostilla hattaralla@hotmail.com saadaksesi lisäohjeita. Huomioithan, että palautusoikeus ei koske tilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan tehtyjä tuotteita. Ongelmatilanteissa esimerkiksi, jos tuote on viallinen/rikkoutunut ota yhteyttä hattaralla@hotmail.com.

Peruutus- / palautus- / vaihtokäytäntö

Asiakas maksaa palauttaessaan tuotteen toimituskulut. Mikäli tuote on viallinen, tuote korjataan tai asiakkaalle lähetetään uusi tuote sekä maksetaan palautuskulut takaisin. Mikäli asiakas katuu ostostaan ja peruu kaupan palauttamalla tuotteen, ei palautuskuluja korvata. Ota aina ennen palautusta yhteyttä sähköpostilla hattaralla@hotmail.com.

Yleiset tiedustelut

Tiedusteluita ei vielä ole.