Haluatko tietää lisää tuotteesta? Voit lähettää myyjälle viestin


(1 tuotearvio)

ANKKURI-HYLLY

Ankkuri-hyllyn moderni muoto mahdollistaa tavaroiden uniikin ja kauniin säilytyksen. Tämä tyylikäs hylly soveltuu moneen eri sisustukseen. Tuote on käsintehty ja saatavissa kolmessa eri sävyssä: musta, punainen ja hopea. Mikäli sinulla on erikoissävytoiveita, otathan yhteyttä.

139,00 

Löysitkö upean tuotteen? Voit jakaa sen muillekkin!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Share on google
Share on twitter

Haluatko tietää lisää tuotteesta? Voit lähettää myyjälle viestin


Kuvaus

Tuotteen mitat:

Korkeus: 82 cm

Leveys: 52 cm

Syvyys: 22 cm

Kaikki tuotteemme ovat käsityöllä valmistettu Suomessa ja varustettu OXA Design -logolla.

Lisätiedot

Mitat 52 × 22 × 82 cm
Väri

Harmaa, Musta, Punainen

1 arvio tuotteelle ANKKURI-HYLLY

  1. Anna

    Tyylikäs hylly. Sopii täydellisesti lempi kirjoilleni.

Lisää arvio
0 out of 5
Lyhtykuja 5, Helsinki, Suomi - 00750
asiakaspalvelu@oxadesign.fi
+358401715888

Toimitusehdot

Oxa Design toimittaa tuotteita kaikkialle Suomeen. Tilaukset toimitetaan asiakkaan antaman osoitteen mukaisesti lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Matkahuollon  Lähi- ja Lähellä-paketteja säilytetään automaatissa 7 vrk ja muissa palvelupisteissä 14 vrk maksutta, jonka jälkeen ne palautetaan lähettäjälle. Muistathan noutaa tilauksesi ajoissa. Tilauksen valmistuttua tuotteiden toimitusaika Suomessa on sijainnista riippuen 3-14 arkipäivää. Kustomoitujen tuotteiden ja mittatilaustöiden arvioitu toimitusaika ilmoitetaan tilausta tehdessä. Otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on tilaukseen liittyen kysyttävää tai toiveita toimituksen suhteen. 

asiakaspalvelu@oxadesign.fi

+358401715888

Palautuksen ehdot

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Peruutus- / palautus- / vaihtokäytäntö

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS 

Kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaan tulee tehdä ilmoitus tuotteen palautuksesta sähköpostitse tai puhelimitse 14 vuorokauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Itse palautus on tehtävä 14 vuorokauden kuluessa ilmoituksesta. Vaihdosta tai palautuksesta aiheutuvista toimituskuluista vastaa asiakas itse. Lähetäthän vaihdettavan/palautettavan tuotteen meille hyvin paketoituna. Tuotteen on oltava alkuperäisessä, vahingoittumattomassa ja jälleenmyytävässä kunnossa. Palautuksen käsittelyaika on noin kaksi viikkoa palautuksen saavuttua meille. Jos asiakas on maksanut laskun ennen tuotteen palautusta, tuotteen arvon palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron, johon palautettava summa palautetaan. Otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli tilaamassasi tuotteessa ilmenee jotain vikaa tai se ei vastaa tilaamaasi tuotetta. Otathan meihin viipymättä yhteyttä, mikäli tuote on vaurioitunut kuljetuksessa.

Yleiset tiedustelut

Tiedusteluita ei vielä ole.