Haluatko tietää lisää tuotteesta? Voit lähettää myyjälle viestin


3D tulostettu kannellinen säilytysrasia pyöröpuikoille

3D-tulostettu kannellinen säilytysrasia pyöröpuikoille.  Saatavilla kolme eri väriä, vihreä, oranssi ja musta.

Rasiassa on seitsemän samankokoista lokeroa. Lokeroon mahtuu maksimissaan 8 mm pyöröpuikot.

Pyöröpuikot
kiepautetaan mielellään kahdelle kiepille (80 cm puikot) tai useammalle
(100+ cm puikot) ja asetetaan puikot ylöspäin lokeroon.

Rasian korkeus on 17.6 cm, leveys 8 cm ja syvyys 9 cm.

Kannessa
on kaksi magneettia, jotta rasiaa voi nostaa (varovasti) myös kannesta.
Kuvasta poiketen magneetit ovat lyhyellä sivulla, ei pitkällä

Voit
ostaa erivärisen rasian eri paksuisille puikoille, tai laittaa eniten
käytetyt puikot yhteen rasiaan, vähemmän käytetyt toiseen.

Rasia on tulostettu ympäristöystävällisestä, biohajoavasta kasvipohjaisesta PLA-muovista. Tulostan jokaisen rasian tilauksesta.

38,00 

Löysitkö upean tuotteen? Voit jakaa sen muillekkin!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Share on google
Share on twitter

Haluatko tietää lisää tuotteesta? Voit lähettää myyjälle viestin


Kuvaus


Lisätiedot

Paino 0.25 kg
Mitat 8 × 9 × 18 cm
Väri

Musta, Oranssi, Vihreä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “3D tulostettu kannellinen säilytysrasia pyöröpuikoille”
0 out of 5
Iltaruskontie 1 b A, Helsinki, Suomi - 00750
johannas.kauppa@gmail.com

Toimitusehdot

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Toimitusalueena on pääsääntöisesti Suomi. Tilaajan kanssa on mahdollista sopia toimittamisesta ulkomaille.

Huom! Covid-19 pandemian aikana noudatamme tarkasti kaikkia annettuja ohjeita ja määräyksiä. Tällä saattaa olla satunnaisia vaikutuksia tilausten käsittelyyn ja lähetyksiin verkkokaupassamme. Varauduthan mahdollisiin viiveisiin tilatessasi, me toimimme kaikkien osapuolten turvallisuuden takaamiseksi, joka on meille erityisen tärkeää. Kuljetusyritysten varautuminen ja toiminta Covid-19 pandemian aikana on vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella. Tutustuthan valitsemasi kuljetusyhtiön Covid-19 tiedotteisiin ja vaikutukseen kuljetus- ja toimitusaikoihin.

Tulostan 3D-tulosteet tilauksesta, niitä ei ole varastossa. Tästä syystä tilauksen käsittelyssä on 1-3 päivän viive.

Tuotekuvien värit ja niiden sävyt saattavat vaihdella tietokoneiden näytöillä, ja varsinkin violetin sävyiset tuotteet. Tuotekuvaus on jatkuva prosessi, ja pyrin tekemään tekstit mahdollisimman kuvaaviksi. Jos huomaat puutteita tai virheitä, voit laittaa minulle siitä viestiä, niin korjaan tiedot.

Palautuksen ehdot

Tietyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta (henkilökohtaiseen suojaamiseen tarkoitetut tuotteet sekä tilaustyönä tehdyt tuotteet). Palautuksesta tulee sopia aina etukäteen, laittamalla sähköpostia johannas.kauppa@gmail.com -osoitteeseen.

Kun palautat tuotteita, tarkistamme mahdolliset alennukset ja edut, kuten paljousalennukset ja toimituskuluedut. Myös jos palautat osan tuotteista, hyvitämme vain palautettavien tuotteiden hinnan.

Palautuksen hyvityksen hoidamme käyttämäsi maksupalvelun kautta maksutavan mukaisesti, kun olemme vastaanottaneet palautuksen. Pyydämme säilyttämään kaikki asiakaspalautukseen liittyvät asiakirjat huolellisesti, kunnes olet saanut meiltä tiedon palautuksen vastaanottamisesta.

Palauta vain avaamattomia, kokeilemattomia ja ehjiä tuotteita. Maksuton palautusoikeus koskee vain myyntikelpoisia, ehjänä perille saapuneita palautettavia tuotteita. Tilauksen pakkausmateriaali, esim. kuplamuovi tai pakkauspaperi ei ole edellä mainittu pakkaus. Jos palautettua tuotetta on vastoin asiakkaan huolenpitovelvollisuutta käytetty, Johannas-kaupalla on oikeus periä tuotteen arvonalennus aina täyteen hintaan asti sekä lisäksi palautuskulut.

Palautusoikeus ei koske juuri sinulle räätälöityjä erikoistilauksia.

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole palautus

Toimipaikasta palautuva, asiakkaan noutamatta jättämä paketti, josta ei ole tehty palautusilmoitusta ei ole palautus. Noutamattomista paketeista aiheutuu meille huomattavia kuluja. Lain nojalla (1211/2013) pidätämme oikeuden vähentää palautuskustannukset asiakkaalle hyvitettävästä summasta.

Peruutus- / palautus- / vaihtokäytäntö

Jos tilauksesi mukana tullut tuote on väärä tai vahingoittunut tai tuotteita puuttuu, ilmoitathan siitä välittömästi sähköpostitse johannas.kauppa@gmail.com.

Jos paketti on vahingoittunut kuljetuksessa ja tuotteita puuttuu / tuotteet ovat vahingoittuneet, tee reklamaatio välittömästi paketin toimittajalle ja ilmoita siitä meille, mielellään heti noutaessasi/saadessasi paketin. Saat lopullisen korvauksen kuljetuksessa vahingoittuneesta tuotteesta paketin kuljettajan eli Postin tai Matkahuollon kautta. Vastuumme virheellisestä tuotteesta rajoittuu enimmillään asiakkaan tuotteesta maksamaan kauppahintaan.

Yleiset tiedustelut

Tiedusteluita ei vielä ole.