Parannuksia sivustollamme

Uusia ominaisuuksia

Sivumme kehittyvät jatkuvasti. Kuuntelemme mielellämme myyjien sekä asiakkaiden toiveita ja pyrimme toteuttamaan kaikki toiveet. Parannustoiveita on tullut paljon, kiitos niistä. Alla listattuna uusimmat ominaisuudet.

Kuvien tuotelinkit: https://mejate.fi/tuote/solmupanta-minttu-2/ ,https://mejate.fi/tuote/puuhelmikorvakorut/ ,https://mejate.fi/tuote/face-mosaiikkitaulu/ ,https://mejate.fi/tuote/korvakorut-11/ ,https://mejate.fi/tuote/kangasmaski-ansiktsmask/ ,https://mejate.fi/tuote/pannunalunen/

Blogi

Blogin tarkoitus on avartaa käsityömaailmaa kaikille siitä kiinnostuneille. Meillä voi kuka tahansa alkaa kirjoittamaan käsityöaiheisia julkaisuja. Aiheina voi olla mitä vain käsitöihin liittyvää, esimerkiksi käsitöiden tekeminen, uusimmat trendit, vanhan ajan käsityötekniikat tai ohjeita käsitöiden tekemiseen…

Ensimmäinen blogipostauksen on tehnyt Katriina / Rina Ingrid Macrame

Ensimmäinen haastateltava myyjä oli Arja Kossila-Karjalainen / Arjakos Macrame.

Lisäilemme uusia postauksia säännöllisesti ja sinä voit olla osana tätä yhteisöä. Jos haluat jakaa blogikirjoituksesi, ota meihin yhteyttä.

Kupongit

Myyjät voivat antaa tuotteistaan kuponkien avulla prosentti (%) tai kiinteän (€) alennuksen. Kupongit toimivat tuotekohtaisesti, joka kannattaa huomioida varsinkin kiinteän alennuksen kohdalla. Kupongeille voi asettaa käyttörajat tuotetta tai asiakasta kohti.

Ladattava tuote

Yksittäisen ja ominaisuudellisen tuotteen lisäksi on tullut ladattava tuote. Tämän voi aktivoida yksittäisen tuotteen alta ja välilehtiin aukeaa ”ladattava tuote”, josta voi lisätä haluamansa tiedoston. Tämä sopii mainiosti myyjille, jotka haluavat myydä ohjeita tai käsityötekniikoita. Ostotapahtuman jälkeen asiakas voi ladata suoraan kyseisen tiedoston koneellensa. Asiakas löytää kyseisen tiedoston myös ”oma tili” -> ”tilaukset” osiosta .

Lahjakortti

Me&Te lahjakortti on mainio lahjaidea, sillä lahjakortin saaja voi itse valita mieluisansa tuotteen kaupastamme. Valikoimamme on jatkuvasti kasvava ja tästä syystä lahjakorttimme ei vanhene koskaan. Valitse lahjakortille haluamasi summa, vastaanottaja(t), lähettäjän nimi, viesti lahjakortin vastaanottajalle (valinnainen) sekä haluamasi toimitusajankohta. Vastaanottaja saa sähköpostiinsa viestin lahjakortista, josta löytyy lahjakortin numero. Lahjakortti syötetään kassalla ennen ostotapahtumaa. Lahjakortilla ei ole palautusoikeutta.

https://mejate.fi/tuote/lahjakortti/

Vastaa

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät tuotteet