Mistä on Kyse ?

Me&Te on käsitöihin keskittyvä verkossa toimiva markkina-alusta, joka mahdollistaa yrityksien sekä yksityisten ihmisten itse tehtyjen tuotteiden esille tuomisen sekä myymisen. Kaupankäynti tapahtuu aina suoraan tavaroiden myyjän ja ostajien välillä.

Tuotteen saa lisätä myyntiin vain, jos tuotteen on itse tehnyt tai kustomoinut toisesta tuotteesta. Toisten logoa tai tavaramerkkiä ei saa käyttää omassa tuotteessa ilman lisenssiä. Tarvikeosastolla hyväksymme jälleenmyynnin. Vintageosastolla tuotteen täytyy olla vähintään 20 vuotta vanha.

Myyjät perustavat oman kauppansa sivustollemme ja toimivat itsenäisinä myyjinä kuluttajille. Heidän lisäämänsä tuotteet näkyvät yleisesti eri kategorioissa, sekä heidän kauppaansa voi käydä tutustumassa. Ostaneet asiakkaat voivat käydä arvostelemassa ostamansa tuotteen, sekä myyjän välisen kanssakäymisen. Arvostelut ovat kaikkien nähtävillä. 

Turvallisempaa ostamista

Rahat turvassa

Kun ostat tuotteen kaupastamme, rahasi odottavat Me&Te Oy:n tilillä niin kauan kunnes myyjä on postittanut tuotteen. Myyjät eivät voi siis kotiuttaa rahojaan ennen tätä.

Rahojen palauttaminen

Ongelmatapauksissa tai jos myyjä ei vastaa tilaukseen, pystymmekin palauttamaan ostosumman asiakkaalle takaisin. Turvallinen kaupankäynti on meille tärkein asia. 

Myyjän arvostelu

Auta muita kuluttajia arvostelemalla ostamasi tuote sekä myyjän toiminta tilauksen aikana. 

TARINA

Näinkin upea asia voi syntyä hyvinkin pienistä asioista.

Palatkaamme vuoteen 2018 jolloin minä (Sakari) olin jäänyt pois palkkatöistä ja aloitin yrittäjän uran.
Pääalaani oli rakentaminen, mutta olin avoin kaikille mahdollisuuksille.

Eräänä iltana törmäsin sosiaalisessa mediassa kuvaan epoksipöydästä, johon ihastuin ensisilmäyksellä. Halusin itselleni samanlaisen ja ajattelin, että näitähän voisi alkaa tekemään ja myymään.

Puhuin kaverilleni (Niko) asiasta, joka innostui ajatuksesta alkaa valmistamaan epoksipöytiä.

Näin yhdessä aloimme tutkimaan tuotantotekniikkaa ja saimme valmiiksi ensimmäisen luomuksemme.
Halusimme alkaa mainostamaan pöytäämme käsitöistä kiinnostuneille, mutta oikeanlaisen alustan löytyminen tuotti ongelmia.

Pian tajusimme, että kyseiselle kohderyhmälle ei ole omaa alustaa.
Niko ehdotti, että rakentaisimme oman alustan käsitöitä tekeville. Asiaa kunnolla mietittyämme päätimme antaa idealle mahdollisuuden sillä tiedostimme, että emme olleet ainoat jotka kamppailevat kyseisen alustan poissaololla. Halusimme luoda verkoston joka auttaisi kaikkia käsitöitä tekeviä ammattilaisia, harrastelijoita, sekä heitä jotka haluaisivat ostaa kyseisiä tuotteita. 

Näin syntyi juuret Me&Te sivustosta, jonka tarkoitus on nostaa suomalaista käsityötä ilmiönä. Haluamme innostaa ja rohkaista ihmisiä tuomaan omia luomuksiaan esille sekä helpottaa tuotteiden myymistä ja markkinointia.

Sakari Mäkynen
Niko Savinen