Ihanat makrameetyöt-keksisitkö itse uusia käyttötarkoituksia?

Makramee- Et varmasti ole voinut välttyä kuulemasta tuota sanaa. Erilaiset ja monipuoliset makrameetyöt ovat ponnahtaneet suureen suosioon ja yhä useammat haluavat myös itse kokeilla makrameetekniikoita. Eikä mikään ihme, sillä solmeillen saa tehtyä valtavasti erilaisia tuotteita, esimerkiksi seinävaatteita, koruja, laukkuja ja mattoja. Netti on nyt pullollaan erilaisia ohjeita ja materiaaleja, joilla aloittelijakin pääsee nopeasti jutun juonesta kiinni. Myös Me&Te -sivustolta löydät ihanat makrameetyöt! Valikoimaa löytyy runsaasti ja esittelemme nyt muutaman esimerkin näiden tämän hetken hittituotteiden käyttötarkoituksista.

Bohohenkinen sisustus on edelleen suosittua ja esimerkiksi näyttävät makramee seinävaatteet sopivat mainiosti siihen tyyliin. Seinävaatteet ovat todellisia huoneen katseenvangitsijoita! Esimerkiksi makuuhuoneessa sängyn päälle sijoitettuna nämä luovat harmonian tuntua huoneeseen.

boho makrame/Miisu Design
CASSIOPEIA/MacrameByLana

Erilaisilla makrameekoruilla luot näyttävän ja persoonallisen tyylin niin arkeen kuin juhlaankin. Uniikit suuret korut kiinnittävät heti huomiota ja viimeistelevät tyylin kuin tyylin. Erotut taatusti eduksesi!

Juhlava kaulakoru/ ArjaKos Macrame
Makramee korvakorut/ RiiMa  

Viherkasveihin saat helposti erilaisen ilmeen upeiden makramee amppeleiden avulla. Jos kodissasi ei ole tilaa suurikokoisille kukkapöydille, voit näppärästi siirtää kasvit roikkumaan seinälle tai kattoon, jolloin ne eivät vie lainkaan asuintilaa. Näin kasvisi ovat turvassa myös lapsilta ja eläimiltä. Nämäkin tuovat mukavaa rauhoittavaa tunnelmaa asuntoon.

Makramee amppeli kolmelle kukalle/ KnotTiina
LUJA MAKRAMEE AMPPELI BEIGE/ MimisLiving

Ihanat makrameet voivat toimia sisustuksessa myös käytännöllisinä huonekaluina. Miksi hyödyllisyys ei voisi olla samalla myös kaunista? Hyllylle voit laittaa vaikka pienen viherkasvin tai pieniä koriste-esineitä ja vaihdella niitä mielesi mukaan. Saat helposti uutta ilmettä kotiisi!

Makramee hylly seinälle/ForestFox
Makramee-hylly/ By Sohvi

Tällä tekniikalla voi siis todellakin tehdä vaikka mitä, vain mielikuvitus on rajana. Makrameen tekemisessä varmasti kiehtoo juurikin sen monipuolisuus. Kuten edellä olevista kuvista näit, makrameet eivät ole pelkästään kauniita koristeita, vaan niillä voi olla myös oikea käyttötarkoitus. Me&Te-kaupasta löydät käsityönä tehtyjä makrameetuotteita monelta eri osastolta. Kun olet selannut kauppamme valikoiman, kysynkin sinulta: keksisitkö itse vielä uusia käyttötarkoituksia makrameetöille? Ei muutakuin solmeilemaan ja ideoimaan uutta!

                        

Vastaa

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät tuotteet