10 syytä aloittaa käsitöiden myynti Me&Te-sivustolla

Käsitöiden myynti verkossa on nyt helppoa! Oletko intohimoinen käsitöiden harrastaja? Syntyykö sinulta tuotteita yli omien tarpeiden? Oletko pohtinut missä voisit myydä käsitöitäsi? Kerromme sinulle nyt 10 syytä, miksi sinun kannattaa aloittaa käsitöiden myynti Me&Te-sivustolla!

1. Kaupan perustaminen vie aikaa vain muutaman minuutin

Kauppasi on perustettu kädenkäänteessä!

  • Täytät vain omat tietosi sekä kaupan nimen
  • Valitset ilmaisen jäsenyyden
  • Asetat postimaksut
  • Tarkastat, että kaikki tiedot ovat oikein
  • Hyväksyt käyttöehdot
  • Kauppasi on valmis!

2. Kaupan perustaminen ja tuotteiden listaus on ilmaista

Kaupan perustaminen ei maksa sinulle mitään, eikä sinulta peritä minkäänlaisia kuukausimaksuja. Kun lisäät tuotteita verkkokauppaasi, se ei maksa mitään.

3. Selkeät ohjeistukset auttavat sinua tuotteidesi julkaisemisessa

Sivuiltamme sekä omalta tililtäsi löydät kattavat ohjeet tuotteidesi lisäämiseen. Lisäksi olemme tehneet ohjevideoita ja kerromme verkkokaupan uusista ominaisuuksista blogissamme. Ohjeet kannattaa lukea läpi huolella, koska niiden avulla saat parhaimman hyödyn verkkokaupastasi.

4. Myyminen sivustolla on edullista

Maksat vain 9,9 % +0,95 €/myyty tuote. Me&Te ottaa siis vain pienen välitysmaksun myynnistäsi. Hinta muodostuu markkinointikuluista, sivujen ylläpitämisestä sekä kehittämisestä, maksunvälittäjän kuluista sekä työntekijöiden palkoista.

5. Tuotteita saa listata rajattomasti

Tuotteiden määrää ei ole rajattu, joten voit huoletta laittaa myyntiin kaikki käsityösi. Kannattaa panostaa laadukkaisiin tuotekuviin sekä tarkkoihin tuotetietoihin, näin houkuttelet asiakkaita ostoksille verkkokauppaasi. Vinkkejä laadukkaisiin tuotekuviin löydät oman tilisi hallintapaneelin ohjeista.

6. Sinun ei tarvitse huolehtia verkkokaupan teknisestä ylläpidosta

Me huolehdimme kaikesta muusta, sinä saat keskittyä omien tuotteidesi julkaisuun ja myymiseen. Kehitämme sivustoa jatkuvasti, jotta sen käyttökokemus olisi mahdollisimman mukava ja toimiva.

7. Saat käyttöösi selkeän sekä tehokkaan myyntiohjelman

Omalta tililtäsi näet kätevästi raportit tilauksistasi, myynneistäsi sekä välitysmaksuistasi jokaiselta kuukaudelta. Kirjanpito on siten todella helppoa!

8. Saat ilmaista näkyvyyttä tuotteillesi sosiaalisessa mediassa

Kun käytät hashtagia #mejate tai merkitset yrityksen julkaisuusi @mejate, markkinoimme julkaisuasi omalla tilillämme. Teemme tasaisesti myös markkinointipostauksia verkkokaupan tuotteista sekä Instagramiin että Facebookiin.

9. Sinun ei tarvitse huolehtia maksuliikenteestä

Asiakkaat tilaavat ja maksavat tuotteesi markkina-alustan kautta ja kun olet postittanut tuotteen, Me&Te tilittää osuutesi myynnistä suoraan tilillesi. Myyminen on siis turvallista.

10. Nopea asiakaspalvelu on aina valmiina auttamaan

Vastaamme kysymyksiisi sekä autamme ongelmissasi nopealla aikataululla sähköpostitse tai somen kautta. Yhteystietomme löydät sivuiltamme ”Asiakaspalvelu”-kohdasta.

Koskaan ei ole oman verkkokaupan perustaminen ollut näin helppoa!

Liity siis mukaan kasvavaan käsityöläisten joukkoomme jo tänään!

Täältä pääset perustamaan oman kauppasi!

Vastaa

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät tuotteet